YURTHABER

Aydın
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trenle Kamyonet Kafa Kafaya Çarpıştı: 2 Ağır Yaralı

Nazilli'de görevlinin uyarılarına aldırmadan kapalı olan bariyerli hemzemin geçitten geçmeye çalışan kamyonet, trenle kafa kafaya...

Trenle Kamyonet Kafa Kafaya Çarpıştı: 2 Ağır Yaralı

Nazilli'de görevlinin uyarılarına aldırmadan kapalı olan bariyerli hemzemin geçitten geçmeye çalışan kamyonet, trenle kafa kafaya çarpıştı. 2 kişinin ağır yaralandığı kazada kamyonette bulunan alkol şişeleri çevreye saçıldı.

Kaza, bu akşam saat 21.10'da Nazilli merkez İstiklal Mahallesi 500 Sokak üzerinde bulunan bariyerli geçitte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 500 Sokak üzerinden Denizli-Aydın karayolu istikametine giden Hasan Boyluoğlu (35) idaresindeki 09 NB 731 plakalı açık kasa kamyonet, trenin geçiş saatinde kapalı olan bariyerli hemzemin geçide yaklaştığında beklemek istemedi. Hemzemin geçit görevlisinin uyarı ve ikazına aldırmayan Boyluoğlu, karşılıklı bariyerlerin ortasındaki açık kısmından geçmeye çalışırken; Basmane-Denizli seferini yapan Tekin Sorudak (45) idaresindeki 32261 sefer sayılı trenle kafa kafaya çarptı. Kazayı gören hemzemin geçit görevlisinin haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı.

Kazayı gören vatandaşların yardımıyla hurdaya dönen araçtan fırlayan yolcu Yüksel Güler (46), aracın altından çıkartılarak Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Araçta sıkışan sürücü Hasan Boyluoğlu'nun kurtarılması için itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu. Sağlık ekiplerinin sıkıştığı yerde müdahale ettiği ve devamlı olarak bilincini açık tutmaya çalışılan Boyluoğlu, yaklaşık 35 dakikalık uğraşların ardından kurtarılarak Nazilli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis ekipleri müdahale sırasında ve sonrasında toplanan meraklı kalabalığı uzaklaştırmak için büyük mücadele verdi. Kazayı gören hemzemin geçit görevlisi ve vatandaşlar, sürücünün uyarılara rağmen kapalı olan hemzemin geçitten geçmeye çalıştığını iddia etti. Kaza nedeniyle trenin ön kısmında ve kamyonette büyük ölçüde maddi hasar oluştu. Çarpışma anında kamyonette bulunan boş bira şişeleri çevreye saçıldı.

Kazada yaralanan Hasan Boyluoğlu ve Tekin Sorudak’ın tedavilerinin devam ettiği ve durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler