YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye Finans’tan HGS Alana 15 TL Hediye

Türkiye Finans, otoyol ve köprü geçişlerinde araçlara durmadan hızlı geçiş imkânı sağlayan HGS’ye sahip olmak...

Türkiye Finans, otoyol ve köprü geçişlerinde araçlara durmadan hızlı geçiş imkânı sağlayan HGS’ye sahip olmak isteyen müşterileri için avantajlı bir kampanya düzenledi. 31 Mayıs’a kadar HGS için Türkiye Finans şubelerine başvuranlara HGS etiketi ücretsiz veriliyor. İlk HGS bakiyesi yüklemesi üzerinden de 15 TL hediye ediliyor. Üstelik HGS ile otoyol ve köprülerdeki tüm geçişler yüzde 20 indirimli yapılıyor. 1.sınıf araçlar için HGS etiketlerini müşterilerine ilk olarak İstanbul, Ankara ve İzmir illerindeki şubelerinden vermeye başlayan Türkiye Finans, kısa zaman içerisinde müşterilerine HGS etiketlerini bütün şubelerinden sunacak.

HGS etiketlerini veren bankalar arasında en avantajlı kampanyayı sunduklarını ileri süren Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar, “Türkiye Finans şubelerinden HGS ürününü alabilmek için Bonus özellikli Happy Card, Haremeyn kredi kartı veya herhangi bir Türkiye Finans kredi kartına başvurmak ya da banka hesabına sahip olmak yeterli.” dedi. Alşar, Türkiye Finans’tan kredi kartı olmayan ve HGS kampanyasından faydalanmak isteyen müşterilerin de banka şubelerinden HGS aldıkları sırada kolaylıkla kredi kartı başvurusu yapabileceklerini aktardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler