YURTHABER

Van
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye sandık başında

Van, Muş, Hakkari ve Bitlis'te 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanma işlemi devam ediyor

Van, Muş, Hakkari ve Bitlis'te 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için saat 07.00 itibarıyla oy kullanma işlemi sürüyor.

Van'da, Vali Mehmet Emin Bilmez, Edremit Hilmi Irak Ortaokulu'ndaki 1229 numaralı sandıkta, eşi Meral Bilmez ile oy kullandı.

Vali Bilmez, daha sonra yaptığı açıklamada, kentte seçimlerin sorunsuz devam ettiğini söyledi.

Halkın iradesini sandığa özgür ve sorunsuz şekilde yansıtması için yoğun çaba gösterdiklerini ifade eden Bilmez, seçimin hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva da Edremit Şehit Jandarma Pilot Yüzbaşı Yusuf Turgut İlkokulu'nda 1046 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Takva, seçimin memlekete, halka hayır getirmesini diledi.

- Muş

Muş Valisi İlker Gündüzöz, eşi Meşide Gündüzöz ile Vali Adil Yazar Ortaokulu'nda 1143 numaralı sandıkta oy verdi.

Vali Gündüzöz, yaptığı açıklamada, "Şu an milletin sırası. Milletimiz ferasetle oyunu kullanacak. Memleketimiz için hayırlı olacak inşallah. Muş'ta seçim huzur ve güven içinde devam ediyor." dedi.

Hasköy Kaymakamı Ahmet Güneri, eşi Nagihan Güneri ile Alparslan Ortaokulu'na gelerek 1022 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Güneri, seçimlerin ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bulanık Kaymakamı Hacı Arslan Uzan da Gazi Ortaokulu'ndaki 1047 numaralı sandıkta oy verdi.

- Hakkari ve Bitlis

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu'nda 1030 numaralı sandıkta oy kullandı. Akbıyık, seçimin hayırlı olmasını diledi.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay da TOBB İlköğretim Okulu'ndaki 1055 numaralı sandıkta oy verdikten sonra yaptığı açıklamada, vatandaşların iradelerini sandığa yansıttığını söyledi.

Seçimin memlekete hayırlar getirmesini dileyen Çağatay, "Demokrasi bayramımız Bitlis'te de gerçekleşiyor. İnşallah başta Bitlis'imiz ve memleketimiz için sağlıklı sonuçlanır." dedi.

Vali Çağatay, "Birkaç köy yolumuzda heyelan vardı. Ekiplerimizin yoğun çalışması sonucu hiçbir sıkıntı yaşanmadan sandıklarımız yerine ulaştı. Vatandaşlarımız oylarını kullanıyor. Hiçbir asayiş olayı da yaşanmadı. Basiret ve ferasetli davranışlarından dolayı halkımıza teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler