YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TUSİKON heyeti 1 milyar dolarlık yatırım için Zambiya’ya gidiyor

Türkiye Üreticiler Sanayiciler ve İş adamları Konfederasyonu (TUSİKON), 1 milyar dolarlık turizm, inşaat ve enerji yatırımları için Zambiya’ya gidiyor.Zambiya Büyükelçisi Joseph Chilengi, TUSİKON heyetini büyükelçilikte ağırladı.

TUSİKON heyeti 1 milyar dolarlık yatırım için Zambiya’ya gidiyor

Türkiye Üreticiler Sanayiciler ve İş adamları Konfederasyonu (TUSİKON), 1 milyar dolarlık turizm, inşaat ve enerji yatırımları için Zambiya’ya gidiyor.
Zambiya Büyükelçisi Joseph Chilengi, TUSİKON heyetini büyükelçilikte ağırladı. TUSİKON Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, Büyükelçi Joseph Chilengi ile yapılan toplantı sonrasında, iş adamlarından oluşan heyetin ekonomi alanında temaslarda bulunmak ve anlaşmalar yapmak üzere Zambiya’ya gitme kararı aldıklarını açıkladı. Zambiya ile Türkiye’nin geçmişten gelen önemli bir dostluğunun olduğunu ifade eden Beşiktepe, "Büyükelçi Joseph Chilengi ile yaptığımız görüşmelerin ardından Zambiya da ekonomik temaslarla bulunma kararı aldık. Başta inşaat, enerji, savunma sanayi ve turizm olmak üzere her sektörden iş adamlarıyla Zambiya ya gidip ikili ve heyetler arası temaslarda bulunacağız. Zambiya ya yapacağımız ziyaretin, her iki ülke iş dünyası için de verimli geçeceğine inanıyorum. Yaptığımız bu toplantıda, planlanan Zambiya ziyaretinin detayları konusunda fikir alış verişinde bulunduk" diye konuştu.
TÜSİKON olarak Zambiya ya yapacakları iş gezisine büyük önem verdiklerini ifade eden Orhan Beşiktepe, başta turizm, inşaat ve enerji olmak üzere yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırım görüşmesi gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Zambiya Büyükelçisi Joseph Chilengi ise, TUSİKON’un Zambiya ya yapacağı ziyaretten duyacağı memnuniyeti ifade etti. Chilengi, TUSİKON un Zambiya ya gerçekleştireceği görüşmeler için her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

TUSİKON heyeti 1 milyar dolarlık yatırım için Zambiya’ya gidiyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler