SPOR

UEFA'dan Mourinho'ya şok ceza!

UEFA, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya 5 maç ceza verdi.

UEFA'dan Mourinho'ya şok ceza!

UEFA Disiplin Kurulu, Barcelona ile Real Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında hakem tarafından tribüne gönderilen ve maç sonrası UEFA'yı ve hakemi eleştiren açıklamalar yapan Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya 5 maç ceza verdi.

[**MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN

**](http://www.facebook.com/spormynet)

[**SPOR TOTO SÜPER LİG'DEN SON GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

**](http://spor.mynet.com/sportv/)

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), gergin geçen Real Madrid-Barcelona Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçıyla ilgili cezaları kesti. 27 Nisan'da Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan maçta tribüne gönderilen ve karşılaşma sonrası maçın hakemini ve UEFA'yı sert bir dille eleştiren Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA tarafından 5 maç resmi Avrupa maçlarından men edildi.

Mourinho zaten Barcelona ile oynadıkları rövanş maçında sahaya takımın başında çıkmayarak 1 maç cezasını çekmişti. UEFA Disiplin Kurulu ayrıca Portekizli teknik adama sportmenliğe aykırı davranışları ve açıklamaları dolayısıyla da 50 bin euro para cezası kesti.

Bu arada ilk maçta kırmızı kart gören Real Madrid savunma oyuncusu Pepe'ye de 1 maç ceza verildi. Pepe, rövanş maçında oynamayarak cezasını çekerken UEFA, Real Madrid Kulübü'nü de taraftarlarının neden olduğu olaylar nedeniyle 20 bin euro para cezasına çarptırdı.

Madrid'deki ilk maçta kırmızı kart gören Barcelona kalecisi Jose Pinto da UEFA'nın cezalarından nasibini aldı. Pinto 3 resmi müsabakadan men edildi. Rövanş maçında oynamayarak 1 maçlık cezasını çeken Pinto, Barcelona ile Manchester United arasında 28 Mayıs'ta Wembley'de oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçında forma giyemeyecek.

Canlı Skor

İLK YORUMU SEN YAP ( 0 )

En Çok Aranan Haberler