YURTHABER

Kastamonu
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ülkücüler uyuşturucuya karşı vatandaşları bilgilendirdi

Ülkü Ocakları İnebolu İlçe Başkanlığı, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında vatandaşları bilgilendirdi.

Ülkücüler uyuşturucuya karşı vatandaşları bilgilendirdi

Ülkü Ocakları İnebolu İlçe Başkanlığı, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında vatandaşları bilgilendirdi. Vatandaşları bilgilendiren Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Onur Salcı, uyuşturucu ile mücadele de kararlı olduklarını belirtti.
İlçe sakinleri ve esnafları ziyaret ederek uyuşturucu madde kullanımı ve zararları konusunda bilgi veren Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı üyeleri, ziyaret ettikleri esnaflara ve vatandaşlara madde kullanımının zararlarını anlatan broşür dağıtarak halk pazarındaki vatandaşlar bilgilendirildi.
Uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlı olduklarına vurgu yapan İnebolu Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Onur Salcı, "Uyuşturucu ile mücadele konusunda etkin rol alarak üstlendiğimiz görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda sürekli olarak gençlerimizi bilinçlendirmek için eğitim seminerleri verdiriyoruz. Çeşitli faaliyetler yaparak gençlerimizi spora, sanata ve eğitime yönlendiriyoruz. Böylece gençlerimizin kişisel gelişimini olumsuz yönde etkileyebilecek her türlü ortamdan uzak durmalarını amaçlıyoruz. Uyuşturucu madde kullanımı tüm insanlığın kanayan yarası. Toplumunda bu konuda bilgi sahibi olması ve uyuşturucu madde kullanımı konusunda verilen mücadelede yer alması gerektiğini düşünüyoruz. Bu kapsamda bölgemizde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Uyuşturucu madde kullanımının zararları hakkında bilgi verdik. Gençlerimizi ocağımıza davet ettik. Görüştüğümüz esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza uyuşturucu madde kullanımının zararlarını anlatan broşürlerimizi dağıtarak halkımızı bilgilendiriyoruz. Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz’un, "Damarlarındaki asil kanı kirletme" sloganı ile Türkiye genelinde başlattığı "Uyuşturucuya Hayır" kampanyası kapsamında Ülkü Ocakları İnebolu İlçe Başkanlığı olarak bizde mücadelemize hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Ülkücüler uyuşturucuya karşı vatandaşları bilgilendirdi

Ülkücüler uyuşturucuya karşı vatandaşları bilgilendirdi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler