YURTHABER

Sivas
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü ozanı türküleriyle andılar

Sivas Lütfi Fikret Tuncel Ortaokulu öğrencileri, Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen Sanat Sivas Projesi kapsamında Aşık Veysel’i anma programı düzenledi.Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Şube Müdürleri Hülya Bozbıyık, Fatih Aydın, öğretmen ve öğrenciler katıldı.Okul Müdürü Hatice Gün’ün selamlama konuşması ile başlayan programda öğrenciler Aşık Veysel Şatıroğlu’nun eserlerini seslendirdi.

Sivas Lütfi Fikret Tuncel Ortaokulu öğrencileri, Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen Sanat Sivas Projesi kapsamında Aşık Veysel’i anma programı düzenledi.
Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Şube Müdürleri Hülya Bozbıyık, Fatih Aydın, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Okul Müdürü Hatice Gün’ün selamlama konuşması ile başlayan programda öğrenciler Aşık Veysel Şatıroğlu’nun eserlerini seslendirdi. Tiyatro oyunları ile de ünlü halk ozanının hayatından kesitler sunan öğrencilerin performansı programa katılanlardan tam not aldı.
Programın sonunda tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik eden İl Müdürü Savaşçı, "Sayın Valimizin öncülüğünde başlattığımız 2023’e Doğru Eğitimde Değişim Dönüşüm Hareketi kapsamında hayata geçirdiğimiz onlarca projemizden birisi olan Sanat Sivas Projesinin burada çok güzel bir örneğini gördük. Okulumuz mülteci kardeşlerimizin de eğitim gördüğü bir okul. Her zaman söylüyoruz; ’Bir okul, müdürü kadar okuldur ve bir okulda ana aktör öğretmendir’ diye. Kısa zamanda bu okulda büyük gelişim gösteren Hatice hocam ve ekibine, yine çocuklarımıza büyük emek veren müzik ve görsel sanatlar öğretmenlerimize ve bu çalışmaların hepsinde ayrı ayrı emeği olan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu programın hazırlanmasının her bir safhasında büyük emekler var. Bunu tepeden inme birisi olarak değil, milli eğitimin her bir kademesinde görev yapmış bir meslektaşınız olarak söylüyorum. O nedenle bu programın düzenlenmesinde emeği olan meslektaşlarımı tekrar tekrar tebrik ediyorum" dedi.

Ünlü ozanı türküleriyle andılar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler