YURTHABER

Aydın
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali Aksoy, Aydın’dan alkışlarla uğurlandı

Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Aydın Valiliği’nden Eskişehir Valiliği’ne atanan Hüseyin Aksoy, yeni görev yerine alkışlarla uğurlandı.

Vali Aksoy, Aydın’dan alkışlarla uğurlandı

Aydın’daki 3 yıllık görevinin ardından Eskişehir Valisi olarak atanan Vali Hüseyin Aksoy, düzenlenen törenle yeni görev yerine alkışlar eşliğinde uğurlandı. Aydın Valiliği önünde gerçekleştirilen uğurlama törenine Aydın protokolünün yanı sıra ilçe kaymakamları, birçok siyasi parti ve STK’ların temsilcileri katıldı.

Valilik makamında Vali yardımcıları ve protokol ile vedalaşan Köşger, Valilik önünde de Aydın protokolü ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Her fırsatta Aydın’ın önemli şehirlerden birisi olduğunu dile getiren Vali Aksoy, 3 yıl boyunca uyum içinde çalıştıklarına dikkat çekti. Vedalaşmanın ardından Eskişehir Valiliği’ne yola çıkmak üzere makam aracına giden Vali Köşger, alkışlar eşliğinde Aydın’dan uğurlandı.

"EMNİYET EKİPLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ"

Protokol ile selamlaştıktan sonra yola çıkan Vali Aksoy, telsizden anons geçerek tüm emniyet ekiplerine de teşekkür etti. Vali Aksoy, anonsunda “Yeni görev yerimin belli olmasından dolayı aranızdan ayrılıyorum. Emniyet teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. İl Emniyet Müdürümüzden en uç noktadaki bekçimize kadar görev yapan bütün arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Huzur ve güvenliğin sağlanmasında, terörle mücadelede, organize suçlarla, kaçakçılıkla, her noktada büyük bir özveriyle görev yürüten arkadaşlarıma da bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. Allah’a ısmarladık” ifadelerine yer verdi.

En Çok Aranan Haberler