YURTHABER

Denizli
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali Atik ve Başkan Zolan’dan korona denetimlerini sürdürüyor

Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nde korona virüs tedbirleri kapsamında denetim yaptı."Sağlık için hepimiz için" sloganıyla Türkiye genelinde uygulanan korona virüs tedbirleri denetimi Denizli’de de yapılmaya devam ediyor.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nde korona virüs tedbirleri kapsamında denetim yaptı.
"Sağlık için hepimiz için" sloganıyla Türkiye genelinde uygulanan korona virüs tedbirleri denetimi Denizli’de de yapılmaya devam ediyor. Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindekiler HES kodu ile birlikte maske, mesafe ve hijyen denetiminde bulundu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nde yapılan denetim çalışmasında vatandaşlara salgınla mücadelede yapılması gerekenler anlatıldı. Maske, mesafe ve hijyen kurallarını hatırlatan Vali Atik ve Başkan Zolan özellikle otobüs firmalarını dikkatli olmaları konusunda uyardı.

HES koduna dikkat
Denetimde vatandaşlara maske de hediye eden Vali Atik ve Başkan Zolan, ulaşım firmalarında zorunlu olan HES kodu sorgulamasını ihmal etmemelerini istedi. Otobüslerde yolculara yönelik HES kodu denetimi de yapan Vali Atik ve Başkan Zolan, salgınla mücadelede bunun öneminden bahsetti.

Vali Atik ve Başkan Zolan’dan korona denetimlerini sürdürüyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler