YURTHABER

Kars
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali Yardımcısı, Kotan’a veda yemeği

Kars Valisi Ahmet Kara, tayini Şanlıurfa Viranşehir’e çıkan Vali Yardımcısı Muhammed Lütfi Kotan’a veda yemeği...

Vali Yardımcısı, Kotan’a veda yemeği

Kars Valisi Ahmet Kara, tayini Şanlıurfa Viranşehir’e çıkan Vali Yardımcısı Muhammed Lütfi Kotan’a veda yemeği verdi.
Kars Valisi Ahmet Kara yemek programı öncesi Kotan’a Başarı Belgesi verdi. Kara yaptığı konuşmada, "Başarıya ve övgüye değer gördüğüm için bu belgeyi veriyorum. Bu belge tabi ki çalışmaların karşılığı değil, güzel şeyler yapıldığının hatırlanması içindir." dedi.
Eski Kars Vali Yardımcısı yeni Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ise, ayrılıkların zor olduğunu söyledi. Kotan, "Kars’ta arkadaşlıklarımız oldu, dostluklarımız oldu, paylaşımlarımız oldu bunları unutamıyorsunuz. Ne yazık ki bütün bunları yaşamak zorundayız. Kars ilimizde çalıştığım sürece huzurlu mutlu bir şekilde çalıştım. Tabi vali yardımcılığı mülki idare amirliği içinde bir okul, ben öyle görüyorum, bu okulda çok engin büyük tecrübeler kazandığımı düşünüyorum. Bundan sonraki idaricilik hayatıma, çok daha farklı bir seyirle devam edeceğim. Bu süreçte desteklerini yanımda gördüğüm, Vali Yardımcısı, Kaymakam ve çalışma arkadaşlarıma teşekkürler ediyorum." dedi.
Yemek programına, Vali Yardımcıları Karahan Daştan ile Murat Demirci, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köylü, Adalet Komisyonu Başkanı Tamer Keskin,Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ile daire amirleri ve basın mensupları katıldı.
Diğer taraftan Kotan'a programda, Başsavcı Köylü, Adalet Komisyonu Başkanı Keskin, Başkan Bozkuş ile Sarıkamış Kaymakamı Ermiş tarafından birer plaket verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler