YURTHABER

Manisa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vatandaş mağdur olmasın diye vezneler hafta sonu da açık

Şehzadeler Belediyesi vezneleri, 2019 yılı Çevre-Temizlik, İlan ve Reklam Vergileri 2.

Vatandaş mağdur olmasın diye vezneler hafta sonu da açık

Şehzadeler Belediyesi vezneleri, 2019 yılı Çevre-Temizlik, İlan ve Reklam Vergileri 2. taksitlerinin son gününün 2 Aralık olması nedeniyle kasım ayı sonuna kadar hafta sonları da açık olacak.
Şehzadeler Belediyesi vezneleri, kasım ayı sonuna kadar hafta sonlarında da hizmet vermeye devam edecek. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2019 yılı Çevre ve Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam vergilerinin 2. taksit ödemelerinde son gününün 2 Aralık olması nedeni ile tahsilat veznelerinin hafta sonunda da hizmet vereceğini belirtti. Vatandaşların mağdur olmaması adına son günü beklememesi gerektiğini belirten Başkan Çelik, “Vergi ödemeleri nedeniyle veznelerimizde büyük bir yoğunluk beklemekteyiz. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları adına veznelerimiz kasım ayı sonuna kadar cumartesi ve pazar günleri de hizmet verecek. Hafta içi iş yoğunluğu nedeni ile vergilerini ödeme imkanı olmayan vatandaşlarımız cumartesi veya pazar günleri gelerek vergilerini ödeyebilecekler. Bunun yanı sıra sistemimizde kayıtlı olan vatandaşlarımız ödemelerini belediyemizin resmi İnternet sitesinde bulunan e-belediyecilik sistemimiz üzerinden de güvenli bir şekilde yapabilirler. Vatandaşlarımızın sorun yaşamaması adına ödemelerini son güne bırakmamalarını rica ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler