SPOR

Williams Allianz'la güven tazeledi

Williams Allianz'la güven tazeledi

Williams takımı, uzun süredir işbirliği yaptığı Allianz firmasıyla mevcut sponsorluk anlaşmasını 10 yıl daha uzattığını duyurdu.

10 yıldan fazla süredir Williams'ın sponsorluğunu yapan Allianz'ınyanı sıra takımın destekçileri arasında Accenture ve Thomson-Reuters da bulunuyor.

Williams patronu Frank Williams yaptığı açıklamada, "Allianz'a çok değerli ve uzun süreli desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Allianz'ın Williams'la işbirliğine devam etmesi, bu alandaki gayretlerimizin en büyük kanıtıdır" dedi.

Allianz Pazarlama Müdürü Steven Althaus ise, "Allianz, Formula 1'in sağladığı konsept çerçevesinde, risk yönetimi ve yol güvenliği konularına yönelik etkin bilinçlendirme kampanyaları yürütmüştür. Bu kampanyalar, ticari faaliyetlerimize doğrudan ve olumlu olarak yansımıştır. Bu yüzden AT&T Williams ile programımızı sürdürüyoruz" dedi.

TurkiyeF1.Com

Canlı Skor

YORUMLARI GÖR ( 0 )
Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler