YURTHABER

Kayseri
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yahyalı Belediyesi ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor

Yahyalı Belediyesi, Yahyalı Orman İşletme Şefliğiyle birlikte, ilçenin Çiğilli Mahallesi Seki Dağı mevkiinde bulunan mesire alanında ağaçlandırma çalışması yaptı.Çınar Ağacı dikimi yapılan etkinliğe Yahyalı Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçe protokol üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.Yapılan ağaçlandırma çalışması hakkında konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk; “ Ağaçlandırma çalışmamıza destek veren Çiğilli Mahallesi halkına, iş adamlarına, esnaflarımıza ve gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum.

Yahyalı Belediyesi ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor

Yahyalı Belediyesi, Yahyalı Orman İşletme Şefliğiyle birlikte, ilçenin Çiğilli Mahallesi Seki Dağı mevkiinde bulunan mesire alanında ağaçlandırma çalışması yaptı.
Çınar Ağacı dikimi yapılan etkinliğe Yahyalı Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçe protokol üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.
Yapılan ağaçlandırma çalışması hakkında konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk; “ Ağaçlandırma çalışmamıza destek veren Çiğilli Mahallesi halkına, iş adamlarına, esnaflarımıza ve gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bugün burada güzel bir çalışmaya vesile oldular. Biz belediye olarak ağaç dikimine büyük önem veriyoruz. Göreve başladığı günden beri yaptığı özverili çalışmalar dolayı, Yahyalı Orman İşletme Şefi Ufuk kardeşime şükranlarımı sunuyorum. Kaymakamlığımız, Belediyemiz, Orman İşletme Şefliğimiz ve odalarımız el ele verdikten sonra bu ilçede olmayacak güzellik yok diye düşünüyorum. İlçede bir dayanışma olursa bereket olur. Çok şükür Yahyalı’da bu bereketi yaşıyor. Her mahallemizin kendine özgü bir takım özel alanları var. Fetullah ve Çiğilli Mahallelerimizin özel alanları burası. Burada güzel bir piknik alanı oluşturuldu. Bizde ağaçlarla burasını taçlandırıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Buradan bir müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından bugün bizi aradılar. Belediyemize bir adet JCB kepçe hibe edileceğini belirttiler. Bu bölgenin su sorunu olduğunu biliyorum. İnşallah hibe gelecek olan aracımızla, bölgenin 2,5 km’lik su hattını çekerek buranın su sorununu çözeceğiz. Ben araç hibesinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza, Bakanımıza ve Çevre Yönetimi Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Etkinlikte konuşan Yahyalı Kaymakamı Yunus Emre Altıner ise; “ Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Orman İşletme Şefimiz geldiği günden beri yoğun bir emek sarf ediyor. Her fırsat ağaç dikimi programları yapıyor. Buna ilçedeki diğer kurumlarımızda katkı sağlıyor. Burası güzel bir yer seçimi oldu. Arkadaşlar buraya gelirken bölgenin insanlar için güzel hatıraları olduğunu belirttiler. Bölgenin su ihtiyacı var. İnşallah kurumlarımız bu sorunu en kısa sürede çözeceklerdir.” İfadelerini kullandı.

Yahyalı Belediyesi ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler