YURTHABER

Diyarbakır
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yenişehir Belediyesinden ödüllü proje yarışması

Göreve geldiği günden bu yana ilçede vatandaşların fikir ve önerilerini önemseyen Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci bu kez vatandaşlardan yapılmasını istedikleri projeler için ödüllü yarışma düzenledi.Hizmetlere vatandaşların fikirlerini alarak yön veren Yenişehir Belediyesi, vatandaşlardan ilçede yapılmasını istedikleri proje fikirlerini isteyerek projesiyle dereceye giren vatandaşları da ödüllendiriyor.Yenişehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden başlatılan ‘Yenişehir için bir projem var’ yarışması hakkında konuşan Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci ilçede yapılan ve yapılacak olan bütün çalışmalarda vatandaşların görüşlerini esas aldıklarını söyledi.

Yenişehir Belediyesinden ödüllü proje yarışması

Göreve geldiği günden bu yana ilçede vatandaşların fikir ve önerilerini önemseyen Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci bu kez vatandaşlardan yapılmasını istedikleri projeler için ödüllü yarışma düzenledi.
Hizmetlere vatandaşların fikirlerini alarak yön veren Yenişehir Belediyesi, vatandaşlardan ilçede yapılmasını istedikleri proje fikirlerini isteyerek projesiyle dereceye giren vatandaşları da ödüllendiriyor.
Yenişehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden başlatılan ‘Yenişehir için bir projem var’ yarışması hakkında konuşan Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci ilçede yapılan ve yapılacak olan bütün çalışmalarda vatandaşların görüşlerini esas aldıklarını söyledi. Ortak akıl ve çalışmayla Yenişehir’i her alanda yaşanılabilir ve marka bir ilçe haline getirdiklerini belirten Kaymakam Beşikci, "İlçemizde her zaman önceliğimiz, vatandaşımızın ihtiyacı, talepleri ve görüşleridir. Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve daha verimli hizmet verebilmek için katılımcı belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızdan gelen projeleri de en verimli şekilde değerlendireceğiz ve bu projeleri kıymetli vatandaşlarımızla birlikte hayata geçireceğiz" dedi.

Dereceye girenlere ödül verilecek
Öte yandan Yenişehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden başlatılan ‘Yenişehir için bir projem var’ yarışması 29 Ocak 2021’de saat 14.00’da sona erecek. İlk üçe giren projelere laptop, tablet ve bisiklet verilecek. Projesi ödül kazanan yarışmacıların projeleri de en kısa sürede ilçede hayata geçirilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler