YURTHABER

Yozgat
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yerköy’de öğrenciler, kendi fotoğrafları ile yeni yıl takvimi hazırladı

Yozgat’ın Yerköy 80. Yıl İlköğretim Okulu'ndan 2012 yılında mezun olacak 8. sınıf öğrencileri, kendi fotoğrafları...

Yerköy’de öğrenciler, kendi fotoğrafları ile yeni yıl takvimi hazırladı

Yozgat’ın Yerköy 80. Yıl İlköğretim Okulu'ndan 2012 yılında mezun olacak 8. sınıf öğrencileri, kendi fotoğrafları ile hazırladıkları '2012 Yılı Hatıra Takvimi'nin baskı süreci tamamlayarak dağıtıma başladı.
Takvimin hazırlık ve baskı aşaması hakkında bilgi veren 80. Yıl Yerköy İlköğretim Okulu Rehber Öğretmeni Fatma Karadavut, bu yıl mezun olacak 8. sınıf öğrencilere güzel bir hatıra olması düşüncesiyle böyle bir takvim yapılmasını uygun gördüklerini söyledi. Karadavut, "2011–2012 eğitim öğretim döneminde okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimize güzel bir hatıra olması düşüncesiyle yapraklarında kendileri ve öğretmenlerinin fotoğraflarının olduğu güzel bir takvim hazırladık. Mezun olacakları 2012 yılına ait bu takvim için öncelikle 8. sınıfta olan 58 öğrencimizi 12 gruba ayırdık. Her grubun birinci kademe ve ikinci kademe sınıf öğretmenleriyle beraber fotoğraflarını çektik. Daha sonra her grup için çekilen bu fotoğraflardan bir tanesini seçerek bir aya yerleştirdik. Böylece 12 öğrenci grubunu 12 aya dağıtarak takvimi baskıya hazır hale getirdik." dedi.
Takvimin basımının tamamlanarak ellerine ulaştığında büyük bir mutluluk ve heyecan yaşadıklarını vurgulayan Karadavut, "Gök kubbede hoş bir seda bırakmak amacıyla düşündüğümüz hatıra takvimimizi öğrencilerimize ve velilerimize dağıtmaya devam ediyoruz. İlimiz ve ilçemizdeki resmi kuruluşlara da hediye ederek bir farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Bu süreçte bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu sene ilk defa hazırladığımız takvimi önümüzdeki yıllarda da yaptırmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler