YURTHABER

Manisa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşilay Akhisar Şubesi'nden Sigarayı Bırakma Kampanyası

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi tarafından başlatılan ve Türkiye’nin her tarafında büyük bir katılımla süren...

Yeşilay Akhisar Şubesi'nden Sigarayı Bırakma Kampanyası

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi tarafından başlatılan ve Türkiye’nin her tarafında büyük bir katılımla süren “Sigara üretimi insanlık suçudur” imza kampanyasına Akhisar Kaymakamı Kamil Köten de katılarak imza attı.

Yeşilay Akhisar Şube Başkanı Hamit Hocaoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada ”31 Mayıs Dünya Sigarayı Bırakma Günü itibariyle başlayan imza kampanyası. Tüm yurt genelinde şube ve temsilcilikleri aracılığıyla imzalar toplanmaktadır. Tahir Ün Caddesi'nde açtığımız stantlara vatandaşlarımız oldukça ilgi gösteriyor. Yeşilay gönüllüsü çocuk zabıta ekiplerimiz büyük aşk ve heyecanlı Akhisar esnafını ziyaret ediyor ve gelecekleri için imza topluyorlar.” dedi. Kampanyaya destek veren ve imza atan Akhisar Kaymakamı Kamil Köten ise ”Geleceğimize karşı güvenimiz daha da artmakta, bu konudaki özverili çalışmalarından dolayı Yeşilay başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Artık sigara içen insanlara ikinci sınıf insan gözüyle bakılıyor. Bundan dolayı herkesin artık sigarayı gurur duyulacak bir şey değil utanılacak bir şey olduğunu çocuklarımız ve herkes bilmeli ve buna kesinlikle yaklaşmamalıyız. Tekrar emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler