YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıldız Entegre, İntermob Fuarı'nda yeni ürün ve çözümlerini tanıttı

Şirket, fuarda,"Ağacın İzinde" ürün ve hizmetlerini dünyanın dört bir yanından sektör profesyoneli ile buluşturdu

İSTANBUL (AA) - Yıldız Entegre, bu yıl 22'ncisi düzenlenen İntermob Mobilya Fuarı’nda yeni ürün ve çözümlerini tanıttı.

Yıldız Entegre'den yapılan açıklamaya göre, şirket, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 22. Intermob Mobilya Fuarı'nda yenilikçi ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

"Ağacın İzinde" felsefesini taşıyan modern bir mimariye sahip standıyla dikkatleri çeken Yıldız Entegre, doğal, dekoratif ve sıcak yaşam alanları sunan "Yıldız Home" ve "Yıldız Trend" markaları altındaki ürünlerini sektör profesyonelleri ve iş ortaklarına tanıttı.

Yerli ve yabancı çok sayıda kişinin ziyaret ettiği Yıldız Entegre standında Variodor kapıların sergilendiği deneyim odaları yoğun ilgi gördü. Temel güvenlik, 38 desibele kadar ses geçirmezlik, ateşe dayanıklılık sertifikalarının anlatıldığı deneyim odalarında Variodor kapılar, her zevke hitap eden model alternatifi ve kalitesi ile dikkati çekti. İçi dolu mdf Variodor kapılar, kaliteli işçiliğinin yanı sıra yeni modelleri ile de konut projelerinde tercih ediliyor. Mekanlar ile bütünleşen yeni kapı kasası ve gizli menteşe sistemi ile de iç mekanlar için bütünleyici bir unsur haline gelmesiyle fuarda katılımcıların odak noktalarından biri haline geldi.

"Yıldız Home" markası altında sunulan farklı ebat ve kalınlıklarıyla laminat parkeler de çeşitliliği ile dikkati çekti.

- Yeni renkler ve yüzey seçenekleri

Yaşam alanlarına derinlik katan lak panellerin sergilendiği bölümde katılımcılar, ürünlerin mekana kattığı estetiği, renk yelpazesini ve sahip olduğu ayna efektini yakından inceleme fırsatı buldu.

Mdflam/suntalam bölümünde, farklı yüzeyleri ile hayal edilen tasarımların gerçekleşmesine olanak tanıyan ürünler sergilendi. Tüm yaşam alanlarında kendine yer bulan mdflam/suntalam ürün grubundaki yeni renkler ve yüzey seçenekleri, sektör profesyonellerinin beğenisini kazandı.

9 renkten oluşan ve "The Nine" ismini alan yeni mdflam/suntalam serisi, her üretim sürecinin "ilham" ile başlamasından yola çıkarak "Vals", "Everest", "Moon", "Asia", "Spring", "Sonata", "Lagina", "Lumiere" ve "Dante" isimli renklerden oluşuyor.

- "Tasarım dünyasındaki yaklaşımları yakından takip ediyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin, ürün portföyünü belirlerken tasarım dünyasının tüm ihtiyacını karşılayabilecek çeşit ve nitelikte dekorlara odaklandıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Tasarım dünyasındaki yaklaşımları yakından takip ediyor, tasarımcı ve mimarın ihtiyacını anlayarak dekor seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Globalde değerli fuarları uzman ekiplerimizle ziyaret ederek, tasarımcı ve mimarların önerilerini alarak ve sonuçta sektörün ihtiyaçlarını analiz ederek yenilikçi üretimlerimizi hayata geçiriyoruz.

Portföyümüze eklediğimiz yeni 9 rengimizden koyu ahşap renge sahip Moon ya da mermer desenlerin son dönemdeki yükselişi ile endüstriyel tasarımlar için özel tasarlanan Sonata gibi renklerimiz, kapsamlı Ar-Ge çalışmalarımız sonucu renk kartelamıza girdi. Benzer şekilde İntermob’ta kullanıcısı ile ilk kez buluşturduğumuz yeni taş yüzeyler, ağaç malzemenin sıcaklığı ile taş yüzeyin verdiği eşsiz modern çizgiyi bir araya getiriyor. Ağacın İzinde yolculuğumuzda kalite, tasarım ve estetiği yaşam alanlarına taşımaya devam edeceğiz."

- "Ziyaretçilerimiz, tüm ürünlerimizi gerçeğe en yakın simülasyonuyla inceleme fırsatı buldu"

Şahin, fuarın oldukça başarılı geçtiğini aktararak, "Yıldız Entegre Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldız'ın da konuklarımızla buluştuğu fuarda kapı, parke, levha ürün gruplarımızı sektöre sunma imkanı bulduk. Ağacın
sıcaklığını taş yüzey dokusu ile birleştiren yeni ürün grubumuzu da bu fuarda alıcısı ile buluşturduk. Öte yandan, bu yılın ikinci yarısı itibarıyla lam koleksiyonuna kattığımız yeni 14 rengimizin de mobilya üreticileri ve tasarımcılar tarafından beğenilmesinin mutluluğunu yaşadık." değerlendirmesinde bulundu.

Katılımcılarla inovasyon odaklı çözümleri paylaştıklarını belirten Şahin, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Standımızda oluşturduğumuz dijital deneyim noktası aracılığıyla ziyaretçilerimiz, tüm ürünlerimizi gerçeğe en yakın simülasyonuyla inceleme fırsatı buldu. Fuar boyunca yerli ve yabancı çok sayıda müşterimizle bir araya geldik, ürünlerimizle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Oldukça önemli iş bağlantılarına sahne olan fuarda, mimar ve tasarımcıların da teknoloji ve tasarımın sıra dışı bir yaklaşımla buluştuğu yeni ürünlerimize ilgisinden büyük memnuniyet duyduk."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler