YURTHABER

Ankara
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılmazlar Holding: İsrail ile Türkiye arasındaki kriz bitmelidir

İsrail’de 17 yıldır faaliyette olan Yılmazlar İnşaat Gurubu sahibi Ahmet Reyiz Yılmaz iki ülke arasındaki...

İsrail’de 17 yıldır faaliyette olan Yılmazlar İnşaat Gurubu sahibi Ahmet Reyiz Yılmaz iki ülke arasındaki krizin bitmesinin bölge için hayati önem taşıdığını söyledi. Tel-Aviv’e İsrail’i tanıyan, bir Türk büyükelçi yollanması gerektiğini savunan Yılmaz, “İki ülke arasındaki ilişkilerin hafife alınması her iki taraf içinde bedeli ağır olabilecek son derece kritik bir hatadır.” dedi.
Türkiye ve İsrail ilişkilerinin tarihin en kritik sürecini yaşadığını vurgulayan Yılmaz, bölgenin istikrarsız bir şekilde iç karışıklıkların arttığı bir süreçten geçtiğini aktardı. İsrail ile Türkiye’nin birbirleri için oksijen kaynağı olduğunu öne süren Yılmaz, “Bölgede bir huzur ortamı sağlanacaksa bu senaryonun en önemli iki aktörü Türkiye ve İsrail beraber olacaklardır. Şimdi bu iki ülkenin diplomatik bağları koparma seviyesine getirmesi bölgede huzur ve barışa her hangi bir katkı yapmayacağı gibi yeni sorunların ortaya çıkmasına da zemin hazırlayacaktır. İsrail tarafı altını kuvvetle çizeceği bir derin üzüntü ifadesi ve tazminatı kabul ederek sorunun tarafı olma özrünü zaten kabul etmiş olur. Böyle bir beyan Türkiye’nin kamu vicdanın da ses bulacak bir davranış olacaktır.” değerlendirmesi yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler