YURTHABER

Manisa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yunusemre Sanayi Komisyonundan Vestel’de inceleme

Yunusemre Belediyesi Sanayi Bilişim ve Teknoloji Komisyonu üyeleri, Türkiye’nin elektronik devleri arasında yer alan Vestel’in Manisa fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Yunusemre Belediyesi Sanayi Bilişim ve Teknoloji Komisyonu üyeleri, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikaların işleyişi ve Yunusemre Belediyesi’nin ortak proje üretmesi çalışmaları kapsamında Vestel’i gezdi.

Yunusemre Sanayi Komisyonundan Vestel’de inceleme

Yunusemre Belediyesi Sanayi Bilişim ve Teknoloji Komisyonu üyeleri, Türkiye’nin elektronik devleri arasında yer alan Vestel’in Manisa fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Yunusemre Belediyesi Sanayi Bilişim ve Teknoloji Komisyonu üyeleri, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikaların işleyişi ve Yunusemre Belediyesi’nin ortak proje üretmesi çalışmaları kapsamında Vestel’i gezdi. Ziyarete Sanayi Bilişim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ahmet Ayberk Aloğlu, komisyon üyeleri İsmet Akçay, Atilla Demir ve Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel katıldı. Ziyarette Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ile de görüşen komisyon üyeleri, yapılacak ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulundu.
İnceleme ziyaretinde konuşan Ege İhracatçılar Derneği Başkanı ve komisyon başkanı Ayberk Aloğlu, "Manisa’da ki fabrikalarımızı ve sanayicimizi tek tek ziyaret edeceğiz. Ortak bir akılla fikir birliğimizi hareket birliğine dönüştüreceğiz. Ülkemize ve Manisamıza katkılarından dolayı Zorlu ve Vestel ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şehrimizde bir ihracat şampiyonunun varlığı bizleri hem gururlandırıyor hem de sevindiriyor. Dünyanın hemen hemen her ülkesinde bayrağımızın dalgalanmasına vesile olan şirketimize başarılar diler,bizlere bu konuda ne düşünüyorsa elimizden geleni yapacağımızı arz ediyoruz" dedi.
Öte yandan ziyarette Ar-Ge departmanında da bir toplantı yapan ekibe Vestel Elektronik Ar-Ge Yöneticisi Dr. Metin Nil şirketlerindeki Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yunusemre Sanayi Komisyonundan Vestel’de inceleme

Yunusemre Sanayi Komisyonundan Vestel’de inceleme

Yunusemre Sanayi Komisyonundan Vestel’de inceleme

Yunusemre Sanayi Komisyonundan Vestel’de inceleme

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler