Filistin ve kutsal kent Kudüs'ün özgürlüğe kavuşması için geçen yıl başlatılan "Kudüs'e Küresel Yürüyüş"ün Asya grubunu oluşturan ülkelerin temsilcileri Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde denize girdi.
Türkiye'yi etkisi altına alan yağmurlu ve karlı havaya rağmen Taşucu'nda güneşi gören Endonezya, Filipin, Hindistan, Pakistan, Tacikistan, Afganistan, İran, Azerbaycan, Irak, Bahreyn, Türkiye, Lübnan ve Suriye'den gelen 130 kişilik gurup 30 Mart'ta yapılacak olan "Kudüs'e küresel yürüyüş"e katılmak üzere Beyrut'a gitmek için geldikleri Taşucu beldesinde denize girdi.
Sabahtan itibaren açan güneşi görenler sahillere akın etti, güneşlendi, denize girenler de oldu.
Hava sıcaklığının 8, deniz suyu sıcaklığının 14 derece olarak ölçüldüğü Taşucu'nda, 130 kişilik grup sahillerdeki kafeterya ve restoranlara giderek bol bol güneşlendi. Kış ortasında güneşli havanın tadını çıkardı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz