YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zeytinburnu'nda kendilerini polis olarak tanıtarak gasp yapan 3 şüpheli yakalandı

Zeytinburnu'nda girdikleri bir iş yerinde kendilerini polis olarak tanıtarak 100 bin avroyu gasbeden 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Nuripaşa Mahallesi 58. Bulvar Caddesi'nde esnaf olan A.O'nun, 5 Ocak'ta iş yerinde gasp yapıldığı ihbarında bulunması üzerine çalışma başlattı.

Yapılan incelemede, sivil giyimli 3 şüphelinin iş yerine gelerek kendilerini polis olarak tanıttıkları, sahte arama kararı evrakı ve sahte polis kimliği göstererek A.O'yu kasayı açmaya zorladıkları belirlendi.

Kasadaki 100 bin avroyu alan zanlılar ile durumdan şüphelenen iş yeri sahibi arasında arbede yaşandığı ancak zanlıların kaçtığı tespit edildi.

GÜVENLİK KAMERASINCA KAYDEDİLDİ

Polis tarafından incelenen güvenlik kamerası görüntüsünde şüphelilerin iş yerine girmeleri ve içeride bulunan kişilerin üstünü aramaları yer aldı.

Olay yeri ve çevresinde araştırma yapan ekipler, şüphelilerin Ali Ö. (22), Amir K. (33) ve Ömer M.A. (35) olduğunu tespit etti. Adresleri belirlenen 3 şüpheli Gaziosmanpaşa'da yakalandı.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Ali Ö. ve Ömer M.A. tutuklandı.

Savcılıktan serbest bırakılan yabancı uyruklu Amir K. ise sınır dışı işlemleri yapılmak üzere polis merkezine teslim edildi.

En Çok Aranan Haberler